Σκουρτόπουλος: «Αν κάποιος απέχει χωρίς λόγο, δύσκολα θα παίξει Παγκόσμιο» (gTV)

Σκουρτόπουλος: «Αν κάποιος απέχει χωρίς λόγο, δύσκολα θα παίξει Παγκόσμιο» (gTV)

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Αν κάποιος απέχει χωρίς λόγο, δύσκολα θα παίξει Παγκόσμιο» (gTV)

bet365

O Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως θα είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη που απέχει χωρίς σοβαρή δικαιολογία να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τόνισε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα «παράθυρα».

Χωρίς τον Γιάννη Παπαπέτρου θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 στα ματς με Ισραήλ και Εσθονία, αφού όπως ενημέρωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη media day, o παίκτης του Ολυμπιακού δεν είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμος.

Επίσης ο κόουτς της Ελλάδος ανέφερε πως θα είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη που απέχει χωρίς σοβαρή δικαιολογία, να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Λείπει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Συζητήσαμε μαζί του, είχε παρουσιαστεί κανονικά. Όμως δεν ήταν σωματικά και πνευματικά έτοιμος και αποφασίστηκε να μείνει εκτός. Η αποστολή έχει 14 άτομα», ανέφερε για τον Παπαπέτρου.

Στη συνέχεια είπε:«Υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις για όσους λείπουν. Υπάρχουν άνθρωποι που υπάρχουν σε κατάσταση αποθεραπείας, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο Κώστας Σλούκας είχε ερεθισμένο χειρουργημένο γόνατο. Με όλους μιλήσαμε και συνεννοηθήκαμε. Η ομάδα έχει προκριθεί. Είπαμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά που είναι στο 100%, αν και είναι και αυτοί κουρασμένοι. Να έχουμε συγκέντρωση όπως και στα προηγούμενα αμτς».

Το κλίμα είναι εξαιρετικό μεταξύ των παικτών. Δεν έχουμε τις φοβίες των προηγούμενων "παραθυρων", όπου υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα ή την Euroleague. Στόχος το Παγκόσμιο.

Κάποιοι ήταν ευχαριστημένοι και κάποιο όχι μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού. Έχουμε επιλέξει 32 παιδιά. Από τον Γιάννη μέχρι κάποια νέα παιδιά από τις μικρές Εθνικές. Η συνεργασία είναι πολύ καλή, τα αποτελέσματα επίσης και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική προσπάθεια. Άγραφος νόμος η μια συμμετοχή στα παράθυρα για το τελικό τουρνουά.

Στο τέλος τόνισε: «Υπάρχουν κάποια παιδιά που βρίσκουν την ευκαιρία μέσα από την Εθνική. Υπάρχει μια συνέχεια. Έχουν προγραμματιστεί κάποια φιλικά και έχουμε ένα ξεχωριστό πλάνο. Έχουν αποδεχθεί όλο το πρόγραμμα.

Αν δεν καταλαβαίνεις σε ποια ομάδα παίζεις, ταυτόχρονα μένεις πίσω. Είμαστε εδώ σε πολύ σοβαρό πρόγραμμα και δίνουμε τον καλύτερο μας ευατό.

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Αν κάποιος χωρίς σοβαρή δικαιολογία, δεν έρθει τότε θα είναι δύσκολο να τον πάρουμε για το Παγκόσμιο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα