Ο ΣΕΠΚ «απάντησε», με την σειρά του, στον Παππα

Gazzetta team
Ο ΣΕΠΚ «απάντησε», με την σειρά του, στον Παππα

bet365

Μετά τον ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ απάντησε στις δηλώσεις του Νίκου Παππά, στις οποίες αναφέρθηκε στον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απαντάει στις δηλώσεις του Νίκου Παππά, στις οποίες αναφέρεται στον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από εκείνη του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά:

«Ο καθένας μπορεί να διατηρεί την άποψη του και να την εκφράζει όπως επιθυμεί. Είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και μπολιασμένο με το πνεύμα της δημοκρατίας. Ακόμη κι αν το ίδιο το άτομο που την εκφράζει φάσκει και αντιφάσκει, μιλώντας τη μια για την προπονητική προσφορά και τις ικανότητες των Ελλήνων προπονητών και την άλλη δυσφημίζοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο ίδιος άνθρωπος εξήρε τον προπονητή που έβγαλε το καλύτερο από τους παίκτες του, έστω κι αν δεν ήταν "οι καλύτεροι" και από την άλλη απαξίωσε το ταλέντο και την προσφορά συναθλητών, καθώς και τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό των προπονητών της Εθνικής. Άποψη του και δικαιώματα του. Όπως είναι δικαίωμα και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης να εκφράσει την αντίθεση με τέτοια λεγόμενα και τρόπο σκέψης, με οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμού του προπονητή και οποιαδήποτε αστοιχείωτη και άδικη επίθεση προς οποιοδήποτε μέλος του.

Θα πρέπει άπαντες να συμμεριστούν τι πρεσβεύει η Εθνική μας ομάδα, η οποία οφείλει να τυγχάνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όποια κι αν είναι τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, την απόλυτη υποστήριξη μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα