Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά των δηλώσεων του Νίκου Παππά

Gazzetta team
Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά των δηλώσεων του Νίκου Παππά

bet365

Ο ΠΣΑΚ θέλησε μέσω ανακοίνωσης να καταδικάσει τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για την εθνική ομάδα και τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Σκόραρε ο Ίσκο τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα Ιράν - Ισπανία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Θανάση Σκουρτόπουλο και την παρούσα εθνική ομάδα με αποτέλεσμα να βγάλει ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών κατά του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με αφορμή τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24άωρα, σχετικά με τις επιλογές, τις απουσίες και τον προπονητή στην Εθνική, προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει ενόψει της συνέχειας.

Η εθνικη μας ομάδα, δεν είναι ένα πρόσωπο, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι η εθνική ΟΛΩΝ των Ελλήνων και πρέπει να τη σεβόμαστε, όπως άλλωστε τις υπόλοιπες εθνικές, τους αθλητές, τους ανθρώπους...

Οι επιλογές, είτε στη διοίκηση, είτε στην τεχνική ηγεσία, είτε στους παίκτες, δεν γίνονται απο ένα πρόσωπο και όποιος εκλέγεται ή επιλέγεται, δίνει ότι καλύτερο έχει διότι τιμάει πρώτα απ' ολα το εθνόσημο, που ονειρεύεται να φορέσει κάθε καλαθοσφαιριστής, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα.

Θεωρούμε πως οι τελευταίες δηλώσεις του μέλους μας Νίκου Παππά, ήταν άστοχες, παρότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Πρέπει να σεβόμαστε τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσουν τα πάντα για να πετύχει η "γαλανόλευκη" το στόχο της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα