Οι Ισπανοί υπερασπίζονται τον Γκασόλ και στο Twitter (pic)

Οι Ισπανοί υπερασπίζονται τον Γκασόλ και στο Twitter (pic)

Οι Ισπανοί υπερασπίζονται τον Γκασόλ και στο Twitter (pic)

bet365

O Χόρχε Γκαρμπαχόσα υπερασπίστηκε τον Πάου Γκασόλ σε ό,τι αφορά τις αναφορές του Γιώργου Βασιλακόπουλου κι εν συνεχεία η ισπανική ομοσπονδία υπενθύμισε τις επιτυχίες του ηγέτη της «φούρια ρόχα»!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με τον Πάου Γκασόλ ο οποίος «έχει συμπληρώσει τα ένσημα και τον αφήνουν να παίζει με την εθνική ομάδα» αποτελούν βασικό θέμα στην Ισπανία, με τον πρόεδρο της FEB, Χόρχε Γκαρμπαχόσα να κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του προέδρου της ΕΟΚ.

Μάλιστα η ισπανική ομοσπονδία ανέβασε στο Twitter δυο φωτογραφίες με τα επιτεύγματα του Πάου Γκασόλ: Μια με τα 14 μετάλλια που έχει κατακτήσει με τη «φούρια ρόχα» κι άλλη μια που υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία των EuroBasket με 1.183 πόντους! «Επειδή κάθε καλοκαίρι μας συγκλονίζει με τα εντυπωσιακά καλάθια του! Επειδή είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των EuroBasket. Ο Πάου είναι μοναδικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα