Σκουρτόπουλος: Σημαντική εβδομάδα για Eθνική, εξαιρετικό το κλίμα»

Σκουρτόπουλος: Σημαντική εβδομάδα για Eθνική, εξαιρετικό το κλίμα»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: Σημαντική εβδομάδα για Eθνική, εξαιρετικό το κλίμα»

bet365

O Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε ενόψει των ματς της Εθνικής με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, τονίζοντας η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ σημαντική για την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος

«Με πολλή χαρά ήρθαμε και πάλι στο Ηράκλειο για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όλα τα παιδιά είναι υγιή, όλοι δουλεύουν καλά, το κλίμα είναι εξαιρετικό και προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια που έρχονται. Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για μας, γιατί από αυτά τα αποτελέσματα θα κριθεί σε έναν μεγάλο βαθμό η συνέχεια. Και για την πρώτη φάση, αλλά σε μεγάλο βαθμό και για τη δεύτερη φάση».

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στο κοινό του Ηρακλείου: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθήσει. Ξέρουμε ότι ο κόσμος εδώ αγαπά το μπάσκετ και ειδικά την Εθνική. Έχουν γίνει πολλές διοργανώσεις εδώ κι έχουν όλες στεφθεί με επιτυχία. Θέλουμε τώρα που είναι ένα τριήμερο, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, και δεν υπάρχουν σχολεία, ο κόσμος να έρθει κοντά και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τη φιλοξενεί στην Κρήτη ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Για μένα προσωπικά είναι ένας πολύ αγαπημένος τόπος και η φιλοξενία από τους διοργανωτές, την Περιφέρεια και το Δήμο είναι εξαιρετική. Μας εξυπηρετούν, κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς κανένα πρόβλημα και κερδίζουμε χρόνο, ο οποίος στη συγκεκριμένη φάση είναι πολύτιμος».

Για την κατάσταση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του είπε: «Ο Λαρεντζάκης δεν έχει κάτι σοβαρό. Στον τελικό Κυπέλλου έπαιξε με κάποιες προφυλάξεις, δεν ήταν 100% έτοιμος. Αν θα γίνει κάτι, θα γίνει με βάση το δικό μας σκεπτικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα