Μάλτση: «Πάμε για την 9η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκό»

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 81-59

Μάλτση: «Πάμε για την 9η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκό»

Μάλτση: «Πάμε για την 9η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκό»

Η Εβίνα Μάλτση στάθηκε σε όσα έχει πετύχει η Εθνική Γυναικών σε μία χώρα σαν την Ελλάδα και δήλωσε χαρούμενη για τις Φασούλα και Γέμελος.

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός της Εθνικής στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Η περίοδος των παραθύρων είναι δύσκολη, δεν υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε και να γίνουμε ομάδα. Δεν πήγαμε καλά στο Ισραήλ και αποφασίσαμε να δουλέψουμε παραπάνω για την υπέρβαση. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο και κυρίως φάνηκε στο γεγονός πως βρήκαμε την ταυτότητά μας στην άμυνα.

Η Μαριέλλα ήταν εκπληκτική και καταλυτική. Από το καλοκαίρι και μετά έχουμε δώσει την σκυτάλη σε αυτά τα κορίτσια, ώστε να πάρουν ευθύνες και πρωτοβουλίες. Δεν υπάρχει πρώτο και δεύτερο βιολί, είμαστε μία ομάδα, ένα σώμα. Είμαι χαρούμενη για την Μαριέλλα, μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενη και για την Γέμελος, που ενσωματώθηκε αμέσως και έπαιξε πολύ καλά.

Πάμε για την 9η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκό, έχουμε κλείσει ήδη θέση και για το Παγκόσμιο. Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό, ειδικά για μία χώρα όπου το γυναικείο μπάσκετ θεωρείται ανύπαρκτο».

Best of internet