Κεραμιδάς: «Νίκη εκτός με Βρετανία, για την πρώτη θέση»!

Gazzetta team
Κεραμιδάς: «Νίκη εκτός με Βρετανία, για την πρώτη θέση»!

bet365

Ο Κώστας Κεραμιδάς έδειξε ικανοποιημένος από τις παίκτριές του και τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να νικήσει εκτός τη Μεγάλη Βρετανία για να «κλειδώσει» την πρώτη θέση.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Πορτογαλία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Έχει χάσει όλα τα παιχνίδια στον πόντο. Παίξαμε με υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Χρειάστηκε να κάνουμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Η Γέμελος έχει αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα. Το δεύτερο είναι η Φασούλα. Η Χριστινάκη έκανε καλές εμφανίσεις στην Κοζάνη και τώρα η Φασούλα ήταν πάρα πολύ καλή και περιμένω η συνέχεια να είναι καλύτερη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Πορτογαλία είχε 7/12 τρίποντα. Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να κλείσουμε διαγώνια. Για την πρώτη θέση θέλουμε μία εκτός έδρας νίκη με την Βρετανία. Αυτό θα γίνει τον Νοέμβριο. Μέχρι τότε εύχομαι να είναι όλες οι παίκτριες καλά για να κερδίσουμε. Έχουμε χαρά αλλά και υποχρεώσεις σε κάθε παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, δείξαμε πως έχουμε και μέλλον και εύχομαι να δείξουμε ίδια εικόνα και στη συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα