Κεραμιδάς: «Είχαμε χαμηλά ποσοστά στην επίθεση»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κεραμιδάς: «Είχαμε χαμηλά ποσοστά στην επίθεση»

bet365

Στην αστοχία της Εθνικής Γυναικών στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ισραήλ ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κεραμιδάς.

Μιλώντας για τον αγώνα ο Κώστας Κεραμιδάς είπε χαρακτηριστικά: «Δεν λειτουργήσαμε σύμφωνα με αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Στην επίθεση είχαμε χαμηλά ποσοστά και ήμασταν πολύ άστοχοι. Το ματς ήταν κλειστό, κρίθηκε στον πόντο και εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Είχαμε την τελευταία επίθεση, αλλά το καλάθι δεν μπήκε. Η Κλαρκ δημιουργούσε πολλά προβλήματα μέσα στη ρακέτα και ψάχναμε να βρούμε λύσεις, στείλαμε και δεύτερη παίκτρια πάνω της αφήνοντας κάποια σουτ αναγκαστικά, τα οποία όμως μπήκαν. Αυτό μας έβγαλε εκτός σχεδίου. Δοκιμάσαμε πολλές παίκτριες πάνω της και αρκετές άμυνες, ενώ εφαρμόσαμε και μια ζώνη που δούλεψε, όχι όμως στο τέλος».

Από την πλευρά της η Αφροδίτη Κοσμά σχολίασε: «Χάσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, που ήταν πολύ κλειστό. Στη επίθεση δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δεν βγήκαν κάποια πράγματα που θέλαμε. Πήραμε αρκετά σουτ, τα οποία, όμως, δεν βρήκαν στόχο… Δεν χάνεται η πρόκριση, ηττηθήκαμε απλά σε ένα παιχνίδι. Τώρα έχουμε την Πορτογαλία, θα κοιτάξουμε να την κερδίσουμε στη Χαλκίδα έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες σερί και δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας, θα τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτερες στη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα