Μαθαίνει αντιπάλους στο Παγκόσμιο η Εθνική Γυναικών!

Μαθαίνει αντιπάλους στο Παγκόσμιο η Εθνική Γυναικών!

Κάτια Πετροπούλου
Μαθαίνει αντιπάλους στο Παγκόσμιο η Εθνική Γυναικών!

bet365

Την Τρίτη (06/02, 13:30) η Εθνική Γυναικών θα μάθει τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (22-30).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Γυναικών κατάφερε πέρυσι το καλοκαίρι να φτάσει στους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ και να κλείσει έτσι το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Τενερίφη.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της διοργάνωσης την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, στο Τεάρτο Λεάλ στο Σαν Κριστομπάλ ντε λα Λαγούνα.

Η κλήρωση θα αρχίσει στις 13.30 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το κανάλι της FIBA στο YouTube. Η Ελλάδα είναι μία από τις 16 ομάδες που έχουν προκριθεί. Οι άλλες 15 είναι η οικοδέσποινα Ισπανία, η Ολυμπιονίκης ομάδα των ΗΠΑ, η Νιγηρία, η Σενεγάλη, η Αργεντινή, ο Καναδάς, το Πουέρτο Ρίκο, η Αυστραλία, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Κορέα, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Λετονία και η Τουρκία.

Οι ομάδες αυτές θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί 22-30 Σεπτεμβρίου του 2018».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα