Ντόρσεϊ: «Στόχος μου να ενισχύσω την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας»

Ντόρσεϊ: «Στόχος μου να ενισχύσω την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας»

Gazzetta team
Ντόρσεϊ: «Στόχος μου να ενισχύσω την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας»

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεί εξέφρασε την πεποίθησή του όσον αφορά την Εθνική ομάδα, αφού είπε ότι θέλει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019!

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA και αναφέρθηκε τόσο στα παράθυρα και το επόμενο Παγκόσμιο, όσο και στον λόγο της απουσίας του από το Eurobasket.

«Είχα πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν μπόρεσα να παίξω. Και προκειμένου να είμαι έτοιμος και υγιής για το ΝΒΑ, έπρεπε να ξεκουραστώ και να κάνω την απαιτούμενη αποθεραπεία. Έτσι δεν μπόρεσα να βρεθώ στο ρόστερ της Εθνικής...» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όμως παρακολούθησα τα παιχνίδια και θεωρώ ότι δείξαμε καλά πράγματα. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα και να ξαναφέρουμε την Ελλάδα στις καλύτερες ομάδες».

Για τα «παράθυρα» της FIBA είπε ότι «είδα και τις αναμετρήσεις με την Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ. Η πρώτη μας αποστολή βγήκε εις πέρας. Υπάρχουν μερικά παιχνίδια ακόμα για να πάρουμε τη πρόκριση στο Παγκόσμιο. Εκεί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και εγώ επιθυμώ από τη πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα».

Και κατέληξε: «Θέλουμε τη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μου είναι να γίνω και εγώ μέλος της σε αυτή τη διοργάνωση...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα