Γιαννόπουλος: «Εμπειρίες για να τις λέω και στα παιδιά μου»

Γιαννόπουλος: «Εμπειρίες για να τις λέω και στα παιδιά μου»

Gazzetta team
Γιαννόπουλος: «Εμπειρίες για να τις λέω και στα παιδιά μου»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε το πρωί της Κυριακής (26/11) για την αναμέτρηση με το Ισραήλ (27/11, 17:00) και υποστήριξε ότι η Εθνική θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το ματς με την Μεγάλη Βρετανία.

Αρχικά ο διεθνής φόργουορντ ρωτήθηκε για τις προσθήκες των παικτών του Παναθηναϊκού λέγοντας ότι «προστέθηκαν τρεις πάρα πολύ καλοί παίκτες και η ομάδα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

PREMIER LEAGUE 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Όσον αφορά τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση η Εθνική είπε ότι : «αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το πνευματικό κομμάτι, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές βελτιώσεις μέσα σε μία ημέρα. Πρέπει να βελτιωθούμε στο συγκεκριμένο τομέα και να μην κάνουμε πολλά λάθη, όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι που είχαμε τη διαφορά».

Για την αναμέτρηση με το Ισραήλ εξήγησε πως «θα πρέπει να προσέξουμε το ρυθμό, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι και όχι ο αντίπαλος».

Ενώ κατέληξε μιλώντας για τον κόσμο στο Ηράκλειο που θα δώσει το «παρών» για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας: «Αν δεν είναι γεμάτο το γήπεδο, να είναι σχεδόν γεμάτο και να έρθουν οι Κρητικοί και να μας υποστηρίξουν. Έχω δώσει μόνο φιλικά. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, είναι από τις στιγμές που περιμένεις ως επαγγελματίας από τη στιγμή που θα μπεις σε ένα γήπεδο. Αυτό που κάνω εγώ είναι να το χαρώ όσο μπορώ, να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες και να το λέω στα παιδιά μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα