Κεραμιδάς: «Και την ψυχή μας για τη νίκη»!

Κεραμιδάς: «Και την ψυχή μας για τη νίκη»!

Κάτια Πετροπούλου
Κεραμιδάς: «Και την ψυχή μας για τη νίκη»!

bet365

Ο Κώστας Κεραμιδάς τόνισε πως η Εθνική Γυναικών δεν είναι... μεγαθήριο, αλλά θα δώσει τα πάντα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία (15/11, 17:00), στο κλειστό της Κοζάνης.

Τις υποχρεώσεις τις στα προκριματικά του Eurobasket 2019 συνεχίζει η Εθνική Γυναικών, που θα βρει επόμενη αντίπαλο την Μεγάλη Βρετανία (15/11, 17:00, ΕΡΤ2) στο κλειστό της Κοζάνης.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς, υποστήριξε στην Συνέντευξη Τύπου που έγινε πως όλοι θα δώσουν και την ψυχή τους για τη νίκη.

«Η τέταρτη θέση στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό μας έδωσε τη δυνατότητα να αποφύγουμε μεγαθήρια στον όμιλο. Από την άλλη ούτε εμείς είμαστε μεγαθήριο και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες καλύτερες από την Βουλγαρία και την Ελβετία που είχαμε στον όμιλο μας στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ. Βέβαια έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε και πρώτοι στον όμιλο. Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και μία από αυτές μάλιστα παίζει και στο WNBA. Εμείς έχουμε μόνο την Σπανού. Όμως και οι υπόλοιπες παίκτριες είναι καλές και η Μεγάλη Βρετανία διαθέτει αξιόλογη ομάδα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο για εμάς, αλλά η Εθνική τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το βασικότερό μας όπλο. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

 

Τελευταία Νέα