Αντετοκούνμπο και Λάσκαρης τίμησαν τους αδικοχαμένους Τσαούση και Βασάκη

Αντετοκούνμπο και Λάσκαρης τίμησαν τους αδικοχαμένους Τσαούση και Βασάκη

Με μαζική συμμετοχή και σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης των αδικοχαμένων αθλητών Απόστολου Τσαούση και Μενέλαου Βασάκη!

Αντετοκούνμπο και Λάσκαρης τίμησαν τους αδικοχαμένους Τσαούση και Βασάκη

Στο ασφυκτικά γεμάτο Κλειστό Γήπεδο Παπάγου, τιμήθηκαν οι αείμνηστοι Απόστολος και Μένιος, παρουσία των μελών των οικογενειών τους, από συμπαίκτες, φίλους, φίλαθλους, αθλητές και προπονητές των αθλητικών συλλόγων Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου και Φιλαθλητικού Ο.Α. Ζωγράφου, Προέδρους και μέλη διοικητικών συμβουλίων αθλητικών συλλόγων, εκπρόσωπους της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί συμπαίκτες τους, ο Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Νίκος Γκίκας, ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. Νίκος Λάσκαρης.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου ευχαριστούμε άπαντες για την παρουσία σας, τους συντελεστές της διοργάνωσης, τους κριτές και διαιτητές του φιλικού αγώνα, τον εκπρόσωπο του Φιλαθλητικού Ο.Α. Ζωγράφου κ, Γιάννη Σμυρλή για την αγαστή συνεργασία, τον συμπαίκτη των παιδιών Περικλή Τριανταφύλλη για την φροντίδα και επιμέλεια του βίντεο της εκδήλωσης και τους εθελοντές support stuff, παίκτες του παιδικού τμήματος.

Ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες των άδικα χαμένων παλικαριών!

Απόστολε και Μένιο, ανεξίτηλοι θα μείνετε στις μνήμες όλων μας!

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Best of internet