Νικολαράκος: «Η Νίκη Αμαρουσίου επιτελεί κοινωνικό έργο»

Gazzetta team
Νικολαράκος: «Η Νίκη Αμαρουσίου επιτελεί κοινωνικό έργο»

bet365

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος μίλησε για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Νίκη Αμαρουσίου και την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Ο κος. Νικολαράκος παρακολούθησε τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών κι εν συνεχεία μίλησε στο nikiamarousiou.gr.

Πως βλέπετε την προσπάθεια που γίνεται στη Νίκη Αμαρουσίου, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά κυρίως στο επίπεδο των μικρών ηλικιών;
«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου κάνουν μια αξιέπαινη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Αξίζουν, λοιπόν πολλά συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν στο Μαρούσι! Πρωτίστως, είναι κοινωνικό έργο διότι ο αθλητισμός απομακρύνει τα παιδιά από τη βία, μεταδίδοντας παράλληλα τις βασικές αρχικές και αξίες ώστε οι νεαροί αθλητές να βγουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία μας. Επομένως, το έργο που γίνεται στο κλειστό της Κοκκινιάς από το σωματείο της Νίκης Αμαρουσίου είναι πολύ σημαντικό! Από ό,τι πληροφορούμαστε μάλιστα, γίνεται εξαιρετική δουλειά στις ομάδες Ανδρών και Γυναικών, όπως επίσης και στα τμήματα των ακαδημιών».

Πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να μαθαίνει τον αθλητισμό σε ένα σωματείο που του προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες, εν προκειμένω στο κλειστό της Κοκκινιάς;
«Η Νίκη Αμαρουσίου πράττει ουσιαστικά ό,τι πρέπει να κάνει κάθε σωστός σύλλογος. Είναι ένα σωστό και νοικοκυρεμένο σωματείο, το οποίο μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την πρώτη στιγμή, βλέποντας την εξαιρετική κατάσταση του κλειστού της Κοκκινιάς. Είναι ένα καθαρό γυμναστήριο, το οποίο διαφυλάττει η Νίκη και ο Δήμος Αμαρουσίου, που από την πλευρά του θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερα πράγματα στο άμεσο μέλλον. Θέλουμε το γήπεδο να αστράφτει και να λειτουργεί σωστά»!

Επίσης, πόσο σημαντικό είναι για τον Δήμο Αμαρουσίου να εκπροσωπείται σε αθλητικό επίπεδο από μια ομάδα όπως η Νίκη με σταθερή παρουσία στο Μπάσκετ Ανδρών και το Βόλεϊ Γυναικών;
«Αυτό ακριβώς επιθυμούμε και πορευόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση… Αν και είμαστε στη νέα διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου μόλις 35 μέρες, εντούτοις έχουμε κάνει ήδη αρκετά πράγματα. Αρχικώς, το γυμναστήριο θα πάρει την αδειοδότηση ενώ μέχρι την Παρασκευή 16/10 θα πρέπει να φτιαχτεί ο φωτεινός πίνακας. Όπως, επίσης είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν φώτα! Όλα αυτά θα διευθετηθούν εντός των επομένων 3-4 ημερών. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο κύριος Αμπατζόγλου και το επιτελείο του, έχουν κάνει σημαντικά πράγματα για τον αθλητισμό και θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις».

Πως είναι η συνεργασία σας με τη διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου;
«Η συνεργασία μας με το Δ.Σ. είναι άριστη! Καλύτερα δεν γίνεται και σας μιλώ από καρδιάς. Είμαστε Μαρουσιώτες και δουλεύουμε όλοι για το Μαρούσι. Τα γήπεδα δεν ανήκουν σε εμένα, αλλά στον κόσμο του Αμαρουσίου. Τα διαχειρίζεται ο Δήμος και παραχωρούμε τις ώρες προπονήσεων και αγώνων με πολλή αγάπη και χαρά στα σοβαρά σωματεία. Η Νίκη είναι ένα από τα σοβαρά σωματεία του Αμαρουσίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα