Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Βισνιέφσκι

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Βισνιέφσκι

bet365

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέιβιντ Βισνιέφσκι, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα των βορείων προαστίων τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Ντέιβιντ Βισνιέφσκι (2μ.05, σέντερ), ο οποίος αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μας έπειτα από τους Φανούρη Τασιόπουλο, Αντώνη Πρόφκα και Μάρκο Γεωργακόπουλο.

Ο Ντέιβιντ Βισνιέφσκι τίθεται πλέον στη διάθεση του Τάσου Νικητόπουλου, αποτελώντας μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση στη ρακέτα ενόψει της νέας σεζόν για τη Νίκη Αμαρουσίου που κρατάει τον πήχη σε υψηλά επίπεδα με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας».

«Κατ’ αρχάς, έχω διαπιστώσει ότι δημιουργείται ένα εξαιρετικό σύνολο που θέλει να δουλέψει σκληρά, να παίξει καλό μπάσκετ και να πετύχει κάτι πραγματικά καλό τη νέα χρονιά. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Νίκη Αμαρουσίου και τον κόουτς Νικητόπουλο, επομένως όταν έμαθα για το ενδιαφέρον, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα! Σε προσωπικό επίπεδο, έχω πάντα μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, θέλω να βελτιωθώ και πιστεύω ότι έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα από την προπόνηση, έχοντας πάντα υψηλό κίνητρο» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του.

Προηγούμενες ομάδες
Σπόρτιγκ
Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα