Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Νικητόπουλος

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Νικητόπουλος

bet365

Ο Τάσος Νικητόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αμαρουσίου, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Ζωντό.

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάσο Νικητόπουλο ως νέο head coach της ομάδας μας.

Ο έμπειρος προπονητής έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων την Κόρινθο, τον Προμηθέα Χαλανδρίου, το Γαλάτσι και την Κηφισιά, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του με αρχικό στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας:

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους, κοντινούς ή μακροπρόθεσμους. Εξάλλου, η Νίκη Αμαρουσίου είναι η πρώτη επιλαχούσα σε περίπτωση αναδιάρθρωσης και δεν γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει τη νέα σεζόν. Το ζητούμενο, λοιπόν σε κάθε περίπτωση είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε η Νίκη να πρωταγωνιστήσει, είτε αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑ, είτε τη Γ’ Εθνική.

Από κει και πέρα, έχω εξαιρετική άποψη για τον σύλλογο, τη διοίκηση και τις εγκαταστάσεις. Ήμασταν αντίπαλοι για 2-3 χρόνια την περίοδο που δούλεψα στον Προμηθέα και μπορώ να πω ότι η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια θελκτική ομάδα για να εργαστείς! Παρακολούθησα τα playoffs και ορισμένα παιχνίδια μέσα στη χρονιά, γενικώς μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου για λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι σκληρή δουλειά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα