Αναστασίου: «Η Νίκη Αμαρουσίου είναι ομάδα εθνικών κατηγοριών»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Η Νίκη Αμαρουσίου είναι ομάδα εθνικών κατηγοριών»

bet365

Ο ασίσταντ κόουτς της Νίκης Αμαρουσίου, Χρήστος Αναστασίου σχολίασε την πρόκριση επί της Νέας Ιωνίας στα playoffs ανόδου της Α' ΕΣΚΑ και τις μάχες με το Χαλάνδρι με στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

«Το καθοριστικό σημείο σε ό,τι αφορά τη σειρά της Νίκης Αμαρουσίου με τη Νέα Ιωνία και την πρόκριση στους τελικούς των playoffs ανόδου ήταν η άμυνά μας σε αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτά τα ματς ειδικών συνθηκών κι αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι δεχτήκαμε 63 και 58 πόντους, αντίστοιχα. Ρίξαμε, λοιπόν όλο το βάρος στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας… Η ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων έχει να κάνει, ακριβώς με το ότι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς παίζεται μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Οι παίκτες της Νίκης έκαναν το πρώτο βήμα και η δικαίωση για την υπερπροσπάθεια τους φάνηκε στους πανηγυρισμούς μετά από το τέλος του αγώνα στο γήπεδό μας» εξήγησε αρχικώς στο nikiamarousiou.gr.

Ο βοηθός προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου αναφέρθηκε, εν συνεχεία στις προσεχείς αναμετρήσεις με το Χαλάνδρι που θα κρίνουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. «Το ξέρω καλά το Χαλάνδρι, είναι ομάδα της γειτονιάς μου και γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες του. Το γεγονός ότι έχει συμμετάσχει στη διαδικασία των playoffs τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια σημαίνει πάρα πολλά. Πρόκειται, ουσιαστικά για μια ομάδα που γνωρίζει καλά την κατηγορία και τις απαιτήσεις των playoffs. Μπορώ να πω ότι δεν με εκπλήσσει τόσο η πρόκριση επί της Πεύκης, αν και η Πεύκη διαθέτει παίκτες με εμπειρία από υψηλότερες κατηγορίες».

Κλείνοντας σχολίασε τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες. «Κακά τα ψέματα, η Νίκη Αμαρουσίου είναι ομάδα εθνικών κατηγοριών. Το… πρέπει σε ό,τι αφορά την επιστροφή στη Γ’ Εθνική μπήκε από νωρίς στην εξίσωση. Είχαμε ατυχίες με τους τραυματισμούς, ειδικά στον πρώτο γύρο όπου δεν δώσαμε ούτε ένα παιχνίδι πλήρεις, συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλλου. Πλέον θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Εφόσον το καταφέρουμε, θα έχουμε πετύχει τον μεγάλο στόχο μας! Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα