Ζέρβας: «Η Νίκη Αμαρουσίου θα διεκδικήσει αυτό που της αξίζει»

Gazzetta team
Ζέρβας: «Η Νίκη Αμαρουσίου θα διεκδικήσει αυτό που της αξίζει»

bet365

O Αποστόλης Ζέρβας μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της Νίκης Αμαρουσίου κι εξήγησε πως στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν με στόχο να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και ο έμπειρος γκαρντ μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από τη δουλειά που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στο κλειστό της Κοκκινιάς, οριοθετώντας παράλληλα τους στόχους της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

«Αρχικώς, μετράω μόνο μερικές εβδομάδες στη Νίκη Αμαρουσίου όμως μπορώ να πω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Οι πρώτες εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του σωματείου είναι μόνο θετικές! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ό,τι έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Από τη νοοτροπία των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από τον σύλλογο ως τις εγκαταστάσεις, τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, τους νέους συμπαίκτες μου και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί εδώ…» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε ένα υγιές περιβάλλον και να κάνεις τη δουλειά σου έχοντας στο μυαλό σου μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο! Όπως προανέφερα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, διάθεση και φιλοδοξία ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία… Η Νίκη υποβιβάστηκε πέρσι και πλέον θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο να παίξουμε όμορφο μπάσκετ ώστε η ομάδα να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει. Εύχομαι να έχουμε υγεία και η σεζόν να είναι επιτυχημένη».

Ο Αποστόλης Ζέρβας αγωνίστηκε στο Εφηβικό της ΑΕΚ με προπονητή τον Βαγγέλη Ζιάγκο κι εν συνεχεία έπαιξε μπάσκετ στη ΦΕΑ (Γ’ Εθνική & Α’ ΕΣΚΑ) και τους Ιωνικό Νικαίας (Γ’ Εθνική), Απόλλωνα (Α’ ΕΣΚΑ), Άγιο Θωμά (Γ’ Εθνική), Παπάγο (άνοδος στη Γ’ Εθνική), ΔΑΣΑΛ (Α’ ΕΣΚΑ), Αχαρνής (άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα