Βογιατζής: «Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος κι εμείς οι ίδιοι»

Gazzetta team
Βογιατζής: «Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος κι εμείς οι ίδιοι»

bet365

Ο έμπειρος φόργουορντ Κώστας Βογιατζής αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της Νίκης Αμαρουσίου και τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στις Εθνικές Κατηγορίες.

Αναλυτικά

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου έπειτα από αυτές τις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας με τη Νίκη Αμαρουσίου;
«Σίγουρα η εικόνα που έχω σχηματίσει σε αυτό το διάστημα είναι πολύ καλή. Η Νίκη λειτουργεί σαν οικογένεια σε όλα τα επίπεδα. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω, λοιπόν, με βάση όσα έχω ζήσει στο παρελθόν πως σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχουν παίκτες που, ενδεχομένως, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα! Αντίθετα, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μαζί με εμάς τους πιο έμπειρους θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη».

Σε αγχώνει το γεγονός ότι η Νίκη θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική;
«Το πιο υγιές είναι να σου δημιουργεί δημιουργικό άγχος αυτή η κατάσταση! Έτσι θα κινηθείς σωστά, θα έχεις απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο και επίγνωση των απαιτήσεων. Σίγουρα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ θα είναι δύσκολο κι ανταγωνιστικό όμως υπάρχει κίνητρο, όρεξη και διάθεση ώστε να κάνουμε κάτι καλό. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Δεν έζησες την περσινή ομάδα ωστόσο ο υποβιβασμός και ο στόχος της άμεσης επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες αποτελεί έξτρα κίνητρο;
«Αρχικώς, καμία ομάδα δεν θέλει να έλθει σε αυτή την κατάσταση… Το θέμα, εν προκειμένω, είναι να φέρουμε τον σύλλογο εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Θέλουμε, επίσης, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος κι εμείς οι ίδιοι! Βλέπεις, τα χρόνια περνάνε κι εγώ μεγαλώνω (γέλια). Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου προσπαθώ να το ευχαριστιέμαι περισσότερο και να βοηθάω τους νεότερους συμπαίκτες μου. Η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια ωραία οικογένεια κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Μια ευχή για τη νέα σεζόν;
«Να είμαστε υγιείς πάνω από όλα ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

 

Τελευταία Νέα