Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Βογιατζής

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Βογιατζής

bet365

Η Νίκη Αμαρουσίου ενισχύθηκε με την προσθήκη του Κώστα Βογιατζή, ο οποίος θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Κώστα Οικονομάκη στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.

Η ενημέρωση της ομάδας των βορείων προαστίων

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Κώστα Βογιατζή, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Ο Κώστας γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1983, η καταγωγή του είναι από το Βόλο κι έχει ύψος 2μ.02. Άρχισε ως αθλητής στις υποδομές της Ανάληψης Βόλου το 1994 κι έκτοτε έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας στην Ηλιούπολη (2004-06), τη Δάφνη (2006-07), τον Αμύντα (2007-09, 2013-18), τη Νέα Κηφισιά (2009-10), τον Δούκα (2011-12) και το Ψυχικό (2012-13)».

«Η Νίκη Αμαρουσίου είναι ένα πολύ οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο που έχει στόχο να ανέβει ψηλά. Αυτό, ακριβώς, μου δίνει κίνητρο! Μου αρέσουν οι προκλήσεις και δεν το σκέφτηκα πολύ όταν δέχτηκα την πρόταση και συνομίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική εικόνα ώστε η Νίκη να βρει ξανά τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Είναι κρίμα τέτοιες ομάδες να μην αγωνίζονται σε παραπάνω κατηγορία. Πάμε, λοιπόν, να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να το χαρούμε ώστε η Νίκη να πάει όσο καλύτερα γίνεται» ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα