Μασλαρινός: «Κέρδος η εμφάνιση και τα νέα κορίτσια»

Gazzetta team
Μασλαρινός: «Κέρδος η εμφάνιση και τα νέα κορίτσια»

bet365

Η Εθνική Γυναικών μπορεί να μην φεύγει με την νίκη από τη Σλοβενία, η εμφάνισή της ωστόσο, άφησε πολλές ελπίδες για μια καλή συνέχεια.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός στάθηκε στα κέρδη που είχε αυτός ο αγώνας για την Εθνική.«Κάναμε την προσπάθειά μας. Παίξαμε με μια ομάδα που έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και φιλοσοφία μέσα στο παρκέ και είναι μαζί πολλά χρόνια. Είχαμε τον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής με την Νικολοπουλου που η απουσία της είναι πολύ σημαντική. Ήμασταν 40 λεπτά μέσα στο παιχνίδι και αν ήμασταν πιο τυχεροί θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κλέψει. Κέρδος είναι η εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι βάλαμε στο ροτέισον δύο νέα κορίτσια που τις περιμέναμε τα επόμενα χρόνια, αλλά ήδη είναι έτοιμες».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την Ισλανδία που θα γίνει την Κυριακή στη Χαλκίδα. «Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει τη νέα εθνική, καθώς ο αγώνας με τη Ισλανδία είναι επικίνδυνος. Μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε μια νέα ομάδα. Θα πρέπει, ωστόσο, να διαχειριστούμε την κούραση μας, αν και πιστεύω ότι θα είμαστε το ίδιο καλοί και στο παιχνίδι της Κυριακής. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας».

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου με τη σειρά της ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που ναι μεν είχε απώλειες αλλά αποτελείται από έμπειρες παίκτριες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε και δώσαμε το 100% του εαυτού μας. Θέλαμε σήμερα το κάτι παραπάνω για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό, αλλά κάποιες φορές δεν ήμασταν πειθαρχημένες στο πλάνο μας. Χασαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ που κοστισαν. Είμαστε όμως μια ομάδα με νέα προσωπα και είχαμε λίγο χρόνο για να δεθούμε μεταξύ μας. Από εδώ και πέρα προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι αυτό της Κυριακής με την Ισλανδία. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου της Χαλκίδας όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Σε αυτό το παιχνίδι η εθνική ομάδα επιστρέφει στην έδρα της και η ατμόσφαιρα θα είναι ωραία με την παρουσία του κόσμου που μας αγαπάει και τον αγαπάμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα