Γκαρμπαχόσα: «Ο Βασιλακόπουλος δεν σέβεται»!

Γκαρμπαχόσα: «Ο Βασιλακόπουλος δεν σέβεται»!

Γκαρμπαχόσα: «Ο Βασιλακόπουλος δεν σέβεται»!

bet365

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπασόχα απάντησε στους ισχυρισμούς του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τον... συνταξιούχο Πάου Γκασόλ!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94.6 όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον Πάου Γκασόλ, ενδεχομένως τον κορυφαίο εν ενεργεία Ευρωπαίο NBAer ο οποίος τιμά κάθε καλοκαίρι την εθνική Ισπανίας, εξηγώντας πως «έχει συμπληρώσει τα ένσημα και τον αφήνουν να παίζει! Δεν είναι παίκτης ο Γκασόλ»!

Οι ισχυρισμοί του προέδρου της ΕΟΚ έχουν προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ισπανία ενώ ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, απάντησε με τον πλέον επίσημο τρόπο! «Δεν θέλω να δώσω μεγαλύτερη σημασία σε όσα δήλωσε ο κος. Βασιλακόπουλος. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα σημαντικό λάθος κι έλλειψη σεβασμού! Είμαι σίγουρος πως όταν ακούσει ξανά τι είπε, θα συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος.... Το να κριτικάρεις έναν παίκτη σαν τον Πάου Γκασόλ, έναν παίκτη top επιπέδου σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ένα σημαντικό λάθος».

Πρόσθεσε, δε, σε ό,τι αφορά τον Γκασόλ: «Ο Πάου είναι 38 ετών... Φροντίζει το κορμί του με εξαιρετικό τρόπο, κάθε χρόνο ανανεώνει το ραντεβού του με την εθνική ομάδα και είναι συνεχώς μαζί μας στα EuroBasket, τα Παγκόσμια Κύπελλα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τον κριτικάρει! Είμαστε συνεχώς στα ημιτελικά των μεγάλων διοργανώσεων από το 1999. Οι ισπανικές ομάδες συμμετέχουν στις κορυφαίες διοργανώσεις... Πως γίνεται, λοιπόν, να μιλάμε για πτώση»;

Παράλληλα παραδέχτηκε ότι η ισπανική ομοσπονδία δεν έχει... ιδιαίτερες σχέσεις με την ελληνική. «Υπάρχουν πρόεδροι με τους οποίους έχουμε εξαιρετικές σχέσεις όπως εκείνοι της Ρωσίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας. Με την Ελλάδα δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις... Δεν έχουμε κακές σχέσεις όμως δεν είμαστε σε συχνή επικοινωνία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα