«Τρίποντο στην ευαισθησία» από ΟΣΕΚΑ και τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου

Gazzetta team
«Τρίποντο στην ευαισθησία» από ΟΣΕΚΑ και τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου

bet365

Οι μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄, τάξεων των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου, θα παρακολουθήσουν αγώνα επίδειξης των αθλητών της ΟΣΕΚΑ την Πέμπτη 12/12 στην φιλανθρωπική εκδήλωση με «θέμα τρίποντο στην ευαισθησία» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάστηκε πρόσφατα.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για την φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθέι την Πέμπτη 12/12 από τις 10:00 μέχρι τις 12:00

Την προσεχή Πέμπτη 12/12, θα διεξαχθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση με θέμα ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάστηκε πρόσφατα. Στην εκδήλωση αυτή που θα διεξαχθεί στο κλειστό Γ. Στεφανόπουλος, οι μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄, τάξεων των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου, θα παρακολουθήσουν αγώνα επίδειξης των αθλητών της ΟΣΕΚΑ, θα αγωνιστούν εκπαιδευτικοί με αμαξίδιο, ενώ μαθητές θα προσπαθήσουν να ρίξουν βολές με αμαξίδιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι τις 12:00. Η μετακίνηση θα ξεκινήσει από τις 9:15 σταδιακά με τα σχολικά λεωφορεία των Εκπαιδευτηρίων. Η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε κοινωνικά θέματα, γνωρίζουμε όλοι πως αποτελεί διαρκή παιδαγωγική και ανθρωπιστική ευθύνη. Από τους αθλητές μας, που καθημερινά ξεπερνούν τις αντιξοότητες της ζωής με σθένος και βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό, οι μαθητές έχουν πολλά να διδαχθούν και αξίζουν το χειροκρότημα. Τα μηνύματα είναι πολλά και μεταδίδονται πολλαπλώς. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καμπόλης «έτρεξε» ένα project στα Καλλιτεχνικά και οι ζωγραφιές των παιδιών έγιναν αυτοκόλλητα που θα διατεθούν σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού.

Από την Ομοσπονδία μέρος θα λάβουν οι παρακάτω αθλητές μας:

  • Μακρής Γιώργος
  • Χαλδαίος Γιάννης
  • Ράσα Έριοντ
  • Κότσαρης Παναγιώτης
  • Χριστοδούλου Διονύσης
  • Παπαστάμος Στάθης
  • Σγαρδέλης Παναγιώτης
  • Πανίδης Βασίλης

Η ΟΣΕΚΑ ευχαριστεί τους αθλητές της για τη σημαντική βοήθεια τους και την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα