Η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη Nova

Η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη Nova

Gazzetta team
Η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη Nova

bet365

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Nova περί στοχοποίησης του δημοσιογράφου της, Χρήστου Καούρη.

Η ανακοίνωση των «πράσινων»

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της NOVA, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά την αλήθεια, όπως αυτή αποτυπώνεται πέραν από κάθε αμφισβήτηση στην ίδια την ένορκη που έδωσε ο δημοσιογράφος της NOVA, την 12η Απριλίου 2019- πολύ μετά το πέρας τόσο των δύο βαθμών εκδίκασης της Ευρωλίγκα στους οποίους δικαιώθηκε απολύτως η ΚΑΕ μας, όσο και μετά τις προθεσμίες των αστικών δικαστηρίων στα οποία εκκρεμούν οι αγωγές μας!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος έξι ολόκληρους μήνες μετά τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό, κατέθεσε ενόρκως κατόπιν αιτήματος του Ολυμπιακού, ενώπιον του πταισματοδίκη, αναφερόμενος σε …συζήτηση αυτού με συνεργάτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παρουσιάζοντας αυτήν ως… ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Άπαντες οι αναφερόμενοι στην ένορκή του διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα ο εν λόγω δημοσιογράφος ισχυρίζεται, ενώ η ΚΑΕ ρητώς επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.

Τέλος, καλούμε τη Nova, σε περίπτωση που την αγνοεί, να ζητήσει την επίμαχη ένορκη από το συνεργάτη της, ώστε να της καταστεί σαφές το πότε και πώς δόθηκε αυτή, καθώς και το πλήρες περιεχόμενό της με το οποίο είμαστε βέβαιοι πως θα εκπλαγεί»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα