Τα 9 κορυφαία ξεσπάσματα προπονητών σε ελληνικούς πάγκους! (vids)

Αντωνία Σπανού
Τα 9 κορυφαία ξεσπάσματα προπονητών σε ελληνικούς πάγκους! (vids)

bet365

Με αφορμή... ξανά το ξέσπασμα του Μάκη Γιατρά μετά το κάκιστο ξεκίνημα του Προμηθέα στο ματς με τη Μονακό το gazzetta.gr θυμάται τις φορές που οι προπονητές έχουν βγει εκτός εαυτού στον πάγκο.

Ο Μάκης Γιατράς έγινε έξαλλος κατά τη διάρκεια ενός timeout κόντρα στην Μονακό και τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με την αντίδραση του. Ο προπονητής του Προμηθέα τα έβαλε με τους παίκτες του, αφού το ξεκίνημα της ομάδας του ήταν απογοητευτικό και προσπάθησε να τους αφυπνίσει με το προσωπικό έντονο στιλ του.

Με αφορμή την αντίδραση του Γιατρά, το gazzetta.gr θυμάται τις φορές που προπονητές το... έχασαν στον πάγκο και ξέσπασαν σε ότι βρήκαν.

ΓΙΑΤΡΑΣ

ΖΝΤΟΒΤΣ – ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ

Χαμός έγινε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σάσαρι. Ο Γιούρι Ζντοβτς που δεν είναι και ο πιο ψύχραιμος προπονητής της ιστορίας βγήκε εκτός εαυτού φωνάζοντας στους παίκτες. Μετά από κάποιο σημείο έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Μαυροειδή.

Έφτασε στο σημείο μέχρι και να χαστουκίσει τον παίκτη του που προσπαθούσε να εξηγήσει στον προπονητή της ομάδας τι πήγε λάθος...

Η εικόνα μιλάει από μόνη της...

ΖΝΤΟΒΤΣ – ΓΚΡΙΝ

Η σκηνή με τον Μαυροειδή δεν είναι η πρώτη που εμπλέκεται ο Γιούρι Ζντοβτς. Στο περσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ο Σλοβένος προπονητής ήταν έξαλλος με τον Τόρι Γκριν. Με το σκορ στο 28-27 ο Ζντοβτς τράβηξε στον πάγκο τον παίκτη του και έγινε χαμός. Ο παίκτης αρνήθηκε να πλησιάσει τον προπονητή του και εκείνος εξερράγη.

Κινήθηκε απειλητικά εναντίον του παίκτη του με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στην μέση για να προλάβουν τα χειρότερα. Άλλη μια εικόνα που δεν τιμάει καθόλου τον προπονητή της «Ένωσης».

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΣΙΓΑΛΑΣ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, όπως και στους καυγάδες με τους παίκτες. Ο «Ξανθός» δεν φημίζονταν για την ψυχραιμία του και οι κόντρες του με τους αθλητές ήταν σύνηθες φαινόμενο.

Πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν αυτή το 1994 σε έναν αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπενετόν Τρεβίζο. Ο Ιωαννίδης σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στους παίκτες στον πάγκο, μπροστά του βρέθηκε ένα μπουκάλι το οποίο πέταξε στο πρόσωπο του νεαρού τότε Γιώργου Σιγάλα.

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ – ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο του... μαινόμενου προπονητή του. Στην θητεία του στον Ολυμπιακό είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο αφού η κάμερα είχε πιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεσπάει εναντίον του γιατί έχασε ένα λέι απ.

Από τις φάσεις που έχουν μείνει κάπως... ιστορικές.

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΚΟΝΙΑΡΗΣ

Yπάρχει και η περίπτωση του Παπαθεοδώρου με τον Κόνιαρη σε ένα παιχνίδι της Εθνικής το 2014. Ο προπονητής των πιτσιρικάδων βγήκε εκτός εαυτού και κινήθηκε εναντίον του παίκτη του. Το θέμα είναι ότι αυτό το σκηνικό δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με τον χαρακτήρα που έχει δείξει ο ομοσπονδιακός προπονητής, αφού οι σχέσεις που έχει με τους μικρούς εδώ και πολλά χρόνια φτάνουν να είναι σχεδόν πατρικές.

Το θέμα θεωρήθηκε λήξαν από την πρώτη στιγμή, αφού και ο παίκτης και η οικογένεια του δεν έδωσαν καμία συνέχεια σε μια άτυχη στιγμή.

ΙΒΚΟΒΙΤΣ - ΚΑΤΑ... ΠΑΝΤΩΝ

Δάσκαλος του Ομπράντοβιτς άρα πόσο διαφορετικοί να ήταν οι οι δύο Σέρβοι; Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει βρεθεί και εκείνος αρκετές φορές εκτός εαυτού με τους... πάντες. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, όταν δεν γινόντουσαν αυτά που ήθελε... αντιδρούσε!

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ... ΣΚΕΤΟ

 

Τελευταία Νέα