ΑntetokounΒros Academy: Πραγματοποιήθηκαν τα try outs (vid)

Gazzetta team
ΑntetokounΒros Academy: Πραγματοποιήθηκαν τα try outs (vid)

bet365

Tα try outs της AntetokounBros Academy πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο της Λαμπρινής, το οποίο υποδέχτηκε 100 κορίτσια και αγόρια.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στα try outs της Ακαδημίας.

Το Σάββατο (9/11) οι νέοι και νέες έδειξαν το ταλέντο τους στο άθλημα που αγαπούν.

Αναλυτικά

Τα tryouts της AntetokounBros Academy είναι εμπνευσμένα από το όραμα των AntetokounΒros, που θέλουν να δώσουν σε νέες και νέους από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χωρίς καμία διάκριση σε φύλο, καταγωγή και κοινωνική τάξη, τις ευκαιρίες που οι ίδιοι δεν είχαν,

Συγκινητική ήταν η συμπαράσταση των φορέων (ΔΟΜ, ΜΕΛΙΣΣΑ, ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, REFUGYM.ORG , HOME PROJECT, ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, KOIΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΦΕΛΦΕΙΑΣ -Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, METAΔΡΑΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, SOLIDARITY NOW, GREEK COUNCIL FOR REFUGEES, DEFENCE FOR CHILDREN INTERNATIONAL, CARITAS ATHENS και ΝΟSTOS κ.α.), με τη συνδρομή τους να είναι καίρια και ουσιαστική.

Η ομάδα της NIKE, του Οργανισμού Eurohoops και του Ιδρύματος Ωνάση περίμενε τους νεαρούς αθλητές από νωρίς για να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές.

Η Αναστασία Κωστάκη, head coach της AntetokounBros Academy μαζί με έμπειρους και εκπαιδευόμενους προπονητές δοκίμασαν περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια από 12 έως 16 ετών που θέλουν να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Οι πρώτες προπονήσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (16/11) στα γήπεδα της Λαμπρινής (13:00-15:30, Αμυκλών και Τεώ) και των Αμπελοκήπων (17.30 – 20.00, Δ. Πλακεντίας και Φθιώτιδος), τα οποία παραχωρήθηκαν για τις προπονήσεις της AntetokounBros Academy από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ενεργοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Nike, το Ίδρυμα Ωνάση και τον Οργανισμό Eurohoops.

 

Τελευταία Νέα