Γέμισε το κλειστό στο Σχηματάρι για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ! (pics)

Gazzetta team
Γέμισε το κλειστό στο Σχηματάρι για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ! (pics)

bet365

Το κλειστό γυμναστήριο στο Σχηματάρι ήταν κατάμεστο στο φιλικό που συμμετείχαν εμβληματικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ ώστε να βοηθήσουν όλοι τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, έναν σπουδαίο μαχητή, τον οποίο έχει αγκαλιάσει ο ελληνισμός σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Με προπονητή τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος αναμετρήθηκε με τον Ερμή Σχηματαρίου (κόουτς είναι ο Νίκος Οικονόμου) που συνέβαλλε τα μέγιστα για να γίνει το παιχνίδι.

Υπό το βλέμμα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που εκπροσώπησε την Πολιτεία, το φιλανθρωπικό παιχνίδι διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσιάστηκε από τον Βασίλη Σκουντή και την παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη.

Ήταν εκεί όλος ο φίλαθλος κόσμος του Σχηματαρίου γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο και έδειξε με την παρουσία του πως όλοι είναι δίπλα στον μικρό μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Τον αγώνα διεύθυναν οι διαιτητές Παντελίδης, Ντάνος και Χουγιάζος.

Για την ιστορία, οι Βετεράνοι επικράτησαν του Ερμή Σχηματαρίου με 81-72.

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου): Δημητριάδης 10 (2), Καρακωνσταντάκης 3 (1), Γκοντόπουλος 7 (1), Κοπακάκης 6 (1), Δέδες 15 (5), Μιχαήλ 8, Γεωργίου 2, Σαράφογλου, Χάλιος 4, Κουλούρης 11 (1), Σιδέρης 2, Γιανναλέτσος 4, Κελλαράκης.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (Ιωαννίδης-Στεργάκος): Καζιάνης 5 (1), Μπουντούρης 3 (1), Κωνσταντινίδης 10, Πρέλεβιτς, Κουτρούλιας 14, Γιαννούλης 6, Παπανικολάου 16 (2), Γλυνιαδάκης 6, Τζαλαλής 5 (1), Αγαδάκος 4, Τσαρτσαρής 12 (1).

 

Τελευταία Νέα