«Έφυγε» από τη ζωή ο Σπύρος Βαρυπάτης (pic)

Gazzetta team
«Έφυγε» από τη ζωή ο Σπύρος Βαρυπάτης (pic)

bet365

Ασχημα νέα για το αθηναϊκό μπάσκετ αφού ένας εξαιρετικός άνθρωπος και παράγοντας «έφυγε» από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Παπάγου τον οποίο υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή... «Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει με μεγάλη οδύνη το θάνατο του ιστορικού στελέχους του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, Σπύρου Βαρυπατη. Ο θανών υπηρέτησε τον Α.Σ. Παπάγου για πάνω από πενήντα χρόνια με ανιδιοτέλεια, περνώντας από όλες τις θέσεις και ζώντας ως ενεργός παράγοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας σε όλα τα τμήματα.

Ο Σπύρος Βαρυπάτης με την ακούραστη παρουσία στα γήπεδα και το μειλίχιο χαρακτήρα του, κέρδισε την αγάπη και τη συμπάθεια εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών. Οι αστείρευτες γνώσεις του τον ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που υπηρέτησαν τον ελληνικό αθλητισμό. Η απώλεια του αγαπημένου μας Σπύρου για την οικογένεια του ΑΣ Παπάγου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη ώστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτός ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες.

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Μίνα, στα δυο του παιδιά Αλεξάνδρα και Γιάννη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα