Ολυμπιακός: Με Μπάρλο και Τσαλδάρη στην τεχνική ηγεσία και πρότυπο την... G League

Ολυμπιακός: Με Μπάρλο και Τσαλδάρη στην τεχνική ηγεσία και πρότυπο την... G League

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός: Με Μπάρλο και Τσαλδάρη στην τεχνική ηγεσία και πρότυπο την... G League

bet365

O Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τα πλάνα του για την Α2 και αυτά περιλαμβάνουν τους Νίκο Μπάρλο και Δημήτρη Τσαλδαρη, που θα ηγηθούν της νέας ιδέας που θα έχει άρωμα... G League.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την Α2 ήταν ξεκάθαρη και οι ιθύνοντες των Πειραιωτών ήδη έχουν φτιάξει το πλάνο για την επόμενη σεζόν της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν ήδη να φτιάχνουν την ομάδα για την Α2, της οποίας θα ηγηθούν οι Δημήτρης Τσαλδάρης και Νίκος Μπάρλος, που είναι οι δύο προπονητές που είναι υπεύθυνοι ακαδημιών και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την συμμετοχή του στην Α2 ως μια ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και να εμπιστευτεί νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, που με την προσθήκη τουλάχιστον 4 - 5 έμπειρων Ελλήνων, που γνωρίζουν τα κατατόπια της κατηγορίας, ώστε τελικά να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα είναι σε θέση να έχει μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την συμμετοχή τους ως μια ευκαιρία να αναπτυχθούν νέα ταλέντα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες, ο Αρσενόπουλος επιστρέφει από τον δανεισμό του, δίπλα του και ο Ποκουσέφσκι και τα υπόλοιπα ταλέντα της ακαδημίας, που σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους θα έχουν την ευκαιρία να «λάμψουν» και να δείξουν την αξία τους.

Αυτό θα ήθελαν να γίνει το παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες, με το... βλέμμα σε ένα πρότυπο όπως είναι εκείνο της G League του ΝΒΑ, ώστε να έχουν ρυθμό και να γεμίζουν παραστάσεις παίκτες που δεν βρίσκουν την ευκαιρία να το κάνουν στην πρώτη ομάδα..

 

Τελευταία Νέα