ΕΦΑΟΖ: Κατηγορεί την ΕΟΚ για «εμπαιγμό κι εξυπηρέτηση συμφερόντων»

Gazzetta team
ΕΦΑΟΖ: Κατηγορεί την ΕΟΚ για «εμπαιγμό κι εξυπηρέτηση συμφερόντων»

bet365

Η γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί στην Α2 την επόμενη σεζόν και άφησε αιχμές για την συμπεριφορά της ΕΟΚ, μετά την πρόσκληση που έκανε στο σύλλογο για συμμετοχή στην Α1.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Διοίκηση της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου διερεύνησε την πρόταση της Ε.Ο.Κ. περί συμμετοχής της ομάδας γυναικών ως επιλαχούσας στο επερχόμενο πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η πρόταση κατατέθηκε την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να ορίζει καταληκτική ημερομηνία αποδοχής (την παραθέτουμε αυτούσια).

Η Διοίκηση άμεσα διενήργησε συναντήσεις με τους χορηγούς της και τη νέα Δημοτική Αρχή, προκειμένου να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό project με αξιοπρέπεια. Στη συνέχεια αποστείλαμε αίτημα στην Ε.Ο.Κ. (Αρ.Πρωτ:0128/18-07-2019) προκειμένου να εξασφαλίσουμε ικανό χρόνο ανταπόκρισης στην πρόταση, αλλά και συζήτησης- διάδρασης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Πριν όμως προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο συζητήσεων, λάβαμε μετά λύπης μας την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 την απαίτηση της Ε.Ο.Κ. για άμεση απάντηση εντός της ημέρας, πράγμα το οποίο είναι αφενός ανέφικτο και αφετέρου μειωτικό απέναντι στη Διοίκηση του Συλλόγου. Πρόκειται προφανώς για εμπαιγμό απέναντι στο ιστορικό σωματείο μας, αφού καταφαίνεται ότι η πρόταση εμφανώς κατατέθηκε για τυπικούς λόγους και ότι η βούληση της Ε.Ο.Κ. είναι να εξυπηρετήσει και να προωθήσει τα συμφέροντα άλλων σωματείων.

Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση του Ε.Φ.Α.Ο.Ζ, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου, τους αθλητές και τους προπονητές της, καθώς και τους φίλους και υποστηρικτές της, αποφασίζει τη συμμετοχή της ομάδας γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία για το πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020».

 

Τελευταία Νέα