Το «μάθημα» του Ομπράντοβιτς στα παιδιά της Giannakis Academy! (gTV)

Το «μάθημα» του Ομπράντοβιτς στα παιδιά της Giannakis Academy! (gTV)

bet365

Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ επισκέφτηκε το Κολλέγιο Αθηνών και προέτρεψε τα παιδιά της ακαδημίας του Παναγιώτη Γιαννάκη «να κοιμούνται και να ξυπνούν με την πορτοκαλί μπάλα αγκαλιά», ενώ δέχθηκε με μεγάλη χαρά το ξεχωριστό δώρο του "Δράκου".

Το 5ο καλοκαίρι λειτουργίας της Giannakis Academy ήταν και το πιο τυχερό καθώς τα παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις είχαν την τύχη και την «ευλογία» να συναντήσουν από κοντά τον πιο επιτυχημένο προπονητή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, να του απευθύνουν τις ερωτήσεις του και φυσικά να ακούσουν από το στόμα του ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος επιτυχίας στο αγαπημένο τους άθλημα.

Ο λόγος για τον προπονητή των τίτλων και «άρχοντα των δαχτυλιδιών», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που έδωσε το παρών στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών και τίμησε με την παρουσία του την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει με τους νεαρούς λάτρεις του μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τους συνεργάτες του.

Ο "Δράκος" που χάρισε στον "Ζοτς" μία από τις επετειακές μπάλες του θριάμβου του '87, τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελλάδα και την αφοσίωση και το ασίγαστο πάθος του για το άθλημα και δήλωσε ιδιαίτερα κολακευμένος που ο 59χρονος Σέρβος τεχνικός απέτισε φόρο τιμής στην επιτυχία του '87 και θυμήθηκε τα κατορθώματα του 16χρονου Γιαννάκη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων στο Τσάτσακ (1975). Όλα αυτά και άλλα πολλά στο video που ακολουθεί:

 

Τελευταία Νέα