Το «Greece Serbia Basketball Camp by Νίκος Χατζής» επιστρέφει!

Gazzetta team
Το «Greece Serbia Basketball Camp by Νίκος Χατζής» επιστρέφει!

bet365

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Νίκος Χατζής διοργανώνει σε συνεργασία με Σέρβους προπονητές το Greece-Serbia Basketball Camp, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα σε Αθήνα και Καλαμάτα!

Το μόνο εξειδικευμένο Basketball Camp στην Ελλάδα είναι αυτό που διεξάγεται υπό την αιγίδα του μεγάλου άσου του παρελθόντος και νυν προπονητή, του Νίκου Χατζή και την τεχνογνωσία της σερβικής σχολής μπάσκετ.

Η Σέρβικη ακαδημία μπάσκετ, που θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες στον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα για μια ακόμη χρονιά, ώστε να αναδείξει το ελληνικό ταλέντο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που στις μέρες μας χιλιάδες Σέρβοι μπασκετμπολίστες, κάνουν μεγάλη διεθνή καριέρα.

Το Greece Serbia Basketball Camp διοργανώνεται φέτος σε δύο περιόδους και δύο διαφορετικές πόλεις. Η πρώτη περίοδος θα διεξαχθεί το διάστημα 17 με 21 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με την Φ.Ε.Α. Ν.Φ. - Ν.Χ.

Η δεύτερη περίοδος θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ» Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Σ.Κ. «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του camp.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ - 2019

ΑΘΗΝΑ
(A) Δευτέρα 17/6 - Παρασκευή 21/6 | Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης & Κυκλάδων (Πάροδος Εθνικής Οδού) - Γίνεται σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών (Φ.Ε.Α.) Ν.Φ. - Ν.Χ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
(Β) Δευτέρα 24/6 - Σάββατο 28/6 | Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ» Καλαμάτας. Σε συνεργασία με τον Σ.Κ. «ΚΑΛΑΜΑΤΑ».

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε αίτηση εγγραφής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα