Ντεμίρ: «Φαβορί για το Final 4 η ΑΕΚ» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ντεμίρ: «Φαβορί για το Final 4 η ΑΕΚ» (vid)

bet365

Παρά την μεγάλη νίκη που έκανε η Μπαντίρμα, ο προπονητής της, Χακάν Ντεμίρ, έβγαλε το... καπέλο στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Μπαντίρμα είπε αρχικά για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πρώτα απ’ όλα, ήρθαμε εδώ με χαμένο ρυθμό από τα διαδοχικά παιχνίδια. Παίξαμε καλό μπάσκετ από την αρχή ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένα από τα φαβορί για το Final 4. Καλή συνέχεια εύχομαι».

Για τη διαφορά στην επίθεση των δύο αγώνων, σχολίασε: «Στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή άμυνα της ΑΕΚ. Ήταν πολύ σκληρή η άμυνά τους. Προετοιμαστήκαμε για την άμυνα που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχαμε και τύχη».

Από την πλευρά του, ο γκαρντ των Τούρκων, Σεχμούς Χέιζερ τόνισε: «Ήρθαμε εδώ, έπειτα από μια ήττα στο πρωτάθλημα και χωρίς περιθώρια. Η νίκη αυτή είναι σημαντική, για να παλέψουμε για την πρόκριση. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε το ίδιο κίνητρο για να προκριθούμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά και στην ΑΕΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα