Μπράουν: «Ήταν σουτ που κάνω κάθε μέρα στην προπόνηση»

Μπράουν: «Ήταν σουτ που κάνω κάθε μέρα στην προπόνηση»

Gazzetta team
Μπράουν: «Ήταν σουτ που κάνω κάθε μέρα στην προπόνηση»

bet365

Ο Μπόμπι Μπράουν είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι το τρίποντο στο οποίο ευστόχησε είναι σουτ που κάνει κάθε μέρα στις προπονήσεις, ενώ αποθέωσε και τον Σόρτερ για τη φοβερή άμυνα που είχε προηγηθεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε μετά το τέλος του αγώνα και της μεγάλης νίκη του ΠΑΟΚ: «Νιώθω καλά, ειδικά για τον τρόπο που μείναμε όλοι μαζί και τη μάχη που δώσαμε ως το τέλος. Δεν τα παρατήσαμε, όταν μείναμε πίσω στο σκορ με 11 πόντους, επτά λεπτά πριν το τέλος. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που όλοι κάναμε ένα βήμα μπροστά και έπαιξε ο καθένας σημαντικό ρόλο. Αυτό που προσπάθησα εγώ, ήταν να κρατήσω όλη την ομάδα ενωμένη, με επτά λεπτά να απομένουν, είχε ακόμα πολύ δρόμο το παιχνίδι, για να μείνουμε όλοι μαζί ό,τι και να γίνεται. Είναι μια ολόκληρη... ζωή επτά λεπτά με έντεκα πόντους διαφορά! Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και γιατί μείναμε ενωμένοι ως το τέλος».

Για τις δύο σημαντικές φάσεις στο τέλος: «Ήταν μια πραγματικά σπουδαία άμυνα από τον Shorter, ήταν 4 εναντίον 1 και κατάφερε να βγάλει την άμυνα με ένα τρομερό block χωρίς να κάνει φάουλ! Ξέρω ότι είναι ένα έξυπνος παίκτης με μεγάλη θέληση που έχει τέτοιες φάσεις, αλλά ήταν τρελό το πώς έβγαλε αυτή την άμυνα. Στη συνέχεια ήξερα ότι έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πήρα την μπάλα, ήξερα ότι ο χρόνος λιγόστευε και προτίμησα να μην κάνω drive αλλά να σουτάρω από την περιφέρεια. Είναι ένα σουτ από θέση που παίρνω κάθε μέρα στην προπόνηση και μπήκε! Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μπήκε! Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουμε αύριο για τη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσουμε τη δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα