Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες μου έδειξαν φοβερό χαρακτήρα»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες μου έδειξαν φοβερό χαρακτήρα»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αφιέρωσε τη νίκη στους φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Κλαϊπέδα και στάθηκε στη αυταπάρνηση των παικτών του.

Με τη νίκη του στην έδρα της Νεπτούνας, ο ΠΑΟΚ μπήκε πλέον στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL. «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη διότι πριν από περίπου 48 ώρες έδωσαν ένα δύσκολο και πολύ πιεστικό παιχνίδι στο Πρωτάθλημα. Ωστόσο, είχαν συγκέντρωση και πάλεψαν πολύ στο παιχνίδι. Ακόμη κι όταν χάναμε με διαφορά 7-8 πόντων στα μέσα της τελευταίας περιόδου, προσπάθησαν επιστρέψουν κι έδειξαν φοβερό χαρακτήρα. Γι’ αυτό θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια», είπε ο Κώστας Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου συμπλήρωσε λέγοντας ότι… «αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας, αυτούς που ταξίδεψαν πάνω από 2000 χιλιόμετρα για να έρθουν εδώ και να μας στηρίξουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα