Περιστέρι: Δυνατή δοκιμασία κόντρα στην Τενερίφη

Περιστέρι: Δυνατή δοκιμασία κόντρα στην Τενερίφη

Gazzetta team
Περιστέρι: Δυνατή δοκιμασία κόντρα στην Τενερίφη

bet365

Το Περιστέρι winmasters επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο BCL κόντρα στην Τενερίφη (8/1, 19:00) ενώ διεκδικεί την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Η Τενερίφη είναι η πρώτη ομάδα του Γ ομίλου και εκείνη με το καλύτερο ρεκόρ στην διοργάνωση, έχοντας απολογισμό οκτώ νίκες έπειτα από εννιά αγωνιστικές στο BCL.

Οι Ίβηρες πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στην Ισπανία, έχοντας εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στο Copa del Rey που φέτος θα διεξαχθεί στη Μάλαγα το διάστημα 13-16/2 και φιγουράρουν στην τέταρτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 10-6, πίσω μόνο από τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και τη Σαραγόσα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο αρχικός στόχος των «κυανοκίτρινων» είναι να περιορίσουν τη συνεργασία των Μαρτσελίνιο Χουέρτας και Γκιόργκι Σερμαντίνι ενώ ο Σάσου Σαλίν είναι καλός σουτέρ από θέση και από σκριν και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην βρει ρυθμό.

Το Περιστέρι έχει απέναντι του μια ομάδα από την ACB, που κινείται με πολύ υψηλούς ρυθμούς ακόμη και στο μισό γήπεδο και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τις Νίζνι (15/1, εκτός), Μόρναρ (21/1, εντός), Μπάμπεργκ (28/1, εντός) και Νίμπουρκ (4/2, εκτός) με στόχο μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Κατάταξη

1. Τενερίφη 8-1

2. Νίμπουρκ 7-2

3. Νίζνι 6-3

4. Περιστέρι winmasters 6-3

5. Μπάμπεργκ 4-5

6. Μόρναρ 2-7

7. Γκαζιαντέπ 2-7

8. Ρίγα 1-8

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα