Σαντ-Ρος στο gazzetta.gr: «Τέλειο να βλέπεις τον κόσμο να τρελαίνεται για σένα»!

Κάτια Πετροπούλου
Σαντ-Ρος στο gazzetta.gr: «Τέλειο να βλέπεις τον κόσμο να τρελαίνεται για σένα»!

bet365

Η προσέλευση των 10.000+ οπαδών στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΚ, με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να εκφράζει την ικανοποίησή του στο gazzetta.gr!

Μακάμπι - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν εξαιρέσει κανείς το περιστατικό με το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι φυσικά καταδικαστέο, οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, που θύμισε κάτι από τον προ διετίας τελικό του Basketball Champions League.

Πάνω από 10.000 φίλοι της «Βασίλισσας» βοήθησαν τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου με την φωνή και το χειροκρότημά τους να πανηγυρίσουν μία σημαντική νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, που τους έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου.

«Νιώθω πολύ ωραία! Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, την χρειαζόμασταν, ειδικά την διαφορά πόντων», υποστήριξε γεμάτος ικανοποίηση στο gazzetta.gr ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος (18π., 7ρ., 6ασ.), προσθέτοντας για τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο:

«Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη! Είναι πάντα ωραίο συναίσθημα, όταν οι οπαδοί έρχονται να υποστηρίξουν την ΑΕΚ. Ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν όλο το χρόνο! Η ΑΕΚ παίζει πολύ ωραία τελευταία, έχουμε 13 νίκες σε 14 παιχνίδια! Πρέπει να εκτιμηθεί αυτό, γιατί ερχόμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο και... ξεπατωνόμαστε!», ανέφερε με ειλικρίνεια ο 28χρονος Κουβανός, που την ίδια στιγμή ζήτησε γελώντας «συγγνώμη» για το λεξιλόγιό του (σ.σ. «we are working our ass off»), και συμπλήρωσε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να εμφανιζόμαστε καλοί σε κάθε ματς. Ελπίζω να το εκτιμούν όλοι αυτό. Η υποστήριξη είναι καλοδεχούμενη, ανεξάρτητα το παιχνίδι. Είναι πάντα όμορφα, όταν κοιτάς στις κερκίδες και ο κόσμος ουρλιάζει και τρελαίνεται για σένα!».

Μέχρι και την έναρξη της τέταρτης περιόδου, όταν και η ΑΕΚ πήρε ολοκληρωτικά τον έλεγχο, ο αγώνας είχε συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Αγχώθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης οι «κιτρινόμαυροι», βλέποντας τα πράγματα να είναι ζόρικα; «Όχι ακριβώς. Γνωρίζαμε από πριν πόσο δύσκολα θα ήταν. Σε όλο το παιχνίδι προσπαθούσαμε να έχουμε το μυαλό μας σε εγρήγορση, για να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Το σκορ ανέβηκε, γιατί κάναμε ακριβώς αυτό, τη δουλειά μας».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου πως ακόμα «τίποτα δεν έχει τελειώσει» και η ΑΕΚ έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της, με τον «τα κάνω όλα και συμφέρω» παίκτη να συμφωνεί με τον προπονητή του. «Σίγουρα! Είμαστε μόνο στα μέσα της σεζόν. Αναμφισβήτητα είναι μια μεγάλη νίκη αυτή που κάναμε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε, για να φτάσουμε το στόχο μας».

Όσο για τη συνέχεια; Ο Σαντ-Ρος θέλει από την ομάδα του «να συνεχίσουμε να παλεύουμε το ίδιο, να παραμένουμε "πεινασμένοι", ταπεινοί και εύχομαι να έρθουν κι άλλες νίκες!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα