Κάτας: «Ανώτερη η ΑΕΚ, μπορούσαμε καλύτερα»

Κάτια Πετροπούλου
Κάτας: «Ανώτερη η ΑΕΚ, μπορούσαμε καλύτερα»

bet365

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για το υψηλής έντασης παιχνίδι με την ΑΕΚ, την απουσία του Τρεντ Λόκετ και τόνισε πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ μπορούσε να τα πάει καλύτερα.

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Περιμέναμε αυτή την ατμόσφαιρα. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα παίξει επιθετικά. Δεν παίξαμε καλά στην τέταρτη περίοδο. Ήταν υψηλής έντασης το παιχνίδι. Δεν είχαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη (σ.σ. Λόκετ) για να μας βοηθήσει στην άμυνα. Η ΑΕΚ είχε 53% στα τρίποντα στο πρώτο μέρος και ήταν εξαιρετικό ποσοστό. Έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Μας στοίχισε το τέταρτο δεκάλεπτο. Ήταν παρόμοιο με το παιχνίδι που παίξαμε στην Ιερουσαλήμ. Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε στα μέσα της σεζόν. Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη τώρα σε σχέση με το πρώτο ματς. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε καλύτερα σήμερα».

Από πλευράς παικτών, ο ΤαΣόν Τόμας, ανέφερε: «Είναι μια σκληρή ήττα. Παίξαμε καλά για ένα διάστημα, όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν, αλλά δεν καταφέραμε να τους ικανοποιήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα