Χαραλαμπίδης: «Όσοι είναι ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξουν»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Όσοι είναι ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξουν»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε στις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας του, παράλληλα έκανε έκκληση για στήριξη του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, αρχικά, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Φάλκο Σζομπατέλι λέγοντας ότι… «το άξιζε γιατί την αφήσαμε να παίξει με τον τρόπο που ήθελε. Είναι μία καθαρή νίκη γι' αυτήν. Με τον τρόπο που παίξαμε δεν νομίζω ότι έπρεπε να νικήσουμε». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας. «Από την αρχή υπάρχει θέμα και εξακολουθεί να είναι. Είναι το τέταρτο παιχνίδι με εμένα στον πάγκο που βρισκόμαστε πίσω με μεγάλη διαφορά και αυτό είναι το έναυσμα για να αρχίσουμε να παίζουμε με ενέργεια και πάθος. Να κάνουμε αυτά που πρέπει αμυντικά και επιθετικά. Δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το παίρνω και προσωπικά κατά πόσο πρέπει να πείσω τους παίκτες μου να το κάνουν από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού».

Σχετικά με το άλυτο πρόβλημα στην άμυνα, απάντησε: «Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους με το συγκεκριμένο ρόστερ να αγωνιζόμαστε όπως μπορούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν θέλω να μείνω τόσο στο πως να παίξουμε τα πικ εν ρολ, η εικόνα της ομάδας στο πρώτο σε σχέση με το δεύτερο είναι διαφορετική στο θέμα της ενέργειας. Πρέπει να αντιδράσουμε και αυτό είναι το στοίχημα».

Στη συνέχεια έκανε έκκληση για να υποστηριχθεί η ομάδα. «Ως προς το ρόστερ όσοι είναι ΠΑΟΚ και νιώθουν αγάπη για την ομάδα χρειάζεται να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Από τους φιλάθλους, το σταφ, τη διοίκηση, όλους. Πρέπει να στηρίξουν είναι το μόνο που μπορώ να πω».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα