Κάλεσμα της ΑΕΚ για Χάποελ!

Κάτια Πετροπούλου
Κάλεσμα της ΑΕΚ για Χάποελ!

bet365

Τη στήριξη του κόσμου της χρειάζεται η ΑΕΚ στο ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ (18/12, 21:30), όπως τόνισε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, που έδωσε και οδηγίες, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Μετράμε αντίστροφα για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Στη bwin ποντάρεις με δεκάδες ειδικά στοιχήματα. |21+

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει εκείνη του Όντετ Κάτας για την πρωτιά στον Β' Όμιλο του BCL και απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς της.

Δεδομένου ότι η προσέλευση στο κλειστό του μπάσκετ αναμένεται μεγάλη, λόγω και του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης που γίνεται νωρίτερα (18/12, 19:30), η ΚΑΕ έδωσε οδηγίες, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός στα εκδοτήρια.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την κομβική αναμέτρηση της «Βασίλισσας», με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (18/12/2019, 21:30), στο πλαίσιο του BCL.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ, πριν από τον αγώνα με Χάποελ, διεξάγεται ο αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Για να μην προκληθεί συνωστισμός από αιφνίδια ροή στα εκδοτήρια του Κλειστού του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και για να μην ταλαιπωρηθείτε, προτιμότερο είναι να σπεύσετε έγκαιρα να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας.

Eισιτήρια πωλούνται με τους γνωστούς τρόπους, αλλά και στο περιθώριο της FAMILY DAΥ (σήμερα, 12:00, Κλειστό ΟΑΚΑ).

Επίσης, στην αναμέτρηση με Χάποελ, θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να παραβρεθεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).

Τιμές: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Την αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα