Χάτσερ: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση»

Χάτσερ: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση»

bet365

O Ουίλιαμ Χάτσερ έδειξε τη χαρά του μετά τη νίκη του Περιστερίου Winmasters κόντρα, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ουίλιαμ Χάτσερ μετά τη νίκη του Περιστερίου Winmasters.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε αυτή τη νίκη. Ακόμη μια νίκη που είναι σημαντική στην προσπάθεια μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Γνωρίζαμε ότι η τουρκική ομάδα έχει μερικούς πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες. Γι' αυτό έπρεπε να είμαστε πολύ επιθετικοί στην άμυνα μας και σε κάποια διαστήματα το καταφέραμε. Όποτε παίξαμε αυτή την επιθετική άμυνα ανοίγαμε την διαφορά, όποτε χαλαρώναμε αυτή μίκραινε, γιατί έχουν καλούς παίκτες που βάζουν την μπάλα στο καλάθι! Συνολικά ήταν καλή η εμφάνιση μας, είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε συνεχίζουμε την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα