Μάρκοβιτς: «Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια, πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα»

Μάρκοβιτς: «Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια, πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα»

Gazzetta team
Μάρκοβιτς: «Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια, πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα»

bet365

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς έδωσε τα συγχαρητήρια του στο Περιστέρι Winmasters για τη νίκη επί της Γκαζιαντέπ, τονίζοντας πως κέρδισε δίκαια.

Aναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής της Γκαζιαντέπ Νέναντ Μάρκοβιτς.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη, κέρδισε δίκαια. Εμείς πληρώσαμε το πολύ κακό ξεκίνημα μας. Το να δεχθούμε 30 πόντους σε μια περίοδο είναι απαράδεκτο, δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης και οι απουσίες μας δεν είναι δικαιολογία. Φτάσαμε στους 3-5 πόντους στο τέλος, αλλά δεν είχαμε αρκετούς φρέσκους παίκτες. Είχαμε μικρό ροτέισιον ιδίως ότι αφορά τους γκαρντ. Παρ' ολ' αυτά δεν είμαι απογοητευμένος, προσπάθησαν οι παίκτες μου, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με δεδομένες τις απουσίες, τους τραυματισμούς και τις ασθένειες».

Και κατέληξε: «Καθαρό πλέι μέικερ είχαμε μόνο έναν. Ο Ριτς κανονικά δεν παίζει σε αυτή την θέση, αλλά σήμερα αναγκάστηκε να παίξει και μάλιστα 36 λεπτά. Παρότι ήταν άρρωστος την περασμένη εβδομάδα. Χρειαζόμασταν πιο πολλά φρέσκα πόδια περισσότερη επιθετικότητα στα γκαρντ, ιδίως απέναντι στο Περιστέρι που είναι πάρα πολύ ισχυρό στην δημιουργία με τα γκαρντ. Πλησιάζαμε κάθε τόσο αλλά δεν μπορέσαμε να τους φτάσουμε, τις κρίσιμες στιγμές κάναμε λάθη, το Περιστέρι άξιζε τη νίκη».

O Στεφάν Γέλοβατς, είπε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ αργά, κάναμε λάθη. Στην τρίτη περίοδο δεν παίξαμε όπως έπρεπε, στο τέλος προσπαθήσαμε, αλλά μας έλειπαν παίκτες, είχαμε μικρό ροτέισιον, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα με την Μπεσίκτας για το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα