Παπανικολόπουλος: «Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε ελκυστικό μπάσκετ στην επίθεση»

Παπανικολόπουλος: «Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε ελκυστικό μπάσκετ στην επίθεση»

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε ελκυστικό μπάσκετ στην επίθεση»

bet365

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί της Γκαζιαντέπ, αλλά στάθηκε και στα σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν στην απόδοση τους.

Aναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Περιστερίου μετά το τέλος του ματς απέναντι στη Γκαζιαντέπ.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, έδωσαν το 100%. Σε όλα τα παιχνίδια δίνουν το 100%. Από κει και πέρα το παιχνίδι είχε πολύ καλές στιγμές στις οποίες η ομάδα έπαιζε ελκυστικό μπάσκετ στην επίθεση και πολύ σοβαρό μπάσκετ στην άμυνα. Υπήρχαν όμως και πολύ μεγάλα κενά που άφηναν τον αντίπαλο να επιστρέψει απο μεγαλες διαφοράς 13 και 10 πόντων σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα» δήλωσε ο τεχνικός του Περιστερίου winmasters και συνέχισε: «Όταν τα πράγματα κυλούσαν φυσιολογικά, η ομάδα έβρισκε λύσεις, είχαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ, μπορούσαμε να επιτεθούμε και μέσα και έξω από το καλάθι. Όταν έβαλαν όμως πεντάδες με τον Γέλοβατς στην θέση 5, και έπρεπε να προσαρμοστούμε λίγο πιο γρήγορα, η ομάδα είχε κενά στην απόδοση της. Το κακό είναι ότι είχαμε κενά και στα δυο μέρη του γηπέδου τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θα πρέπει να τα φτιάξουμε αυτά και να συνεχίσουμε πολύ αισιόδοξα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα