Παπαθεοδώρου: «Κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, αλλά να αφήσουμε πίσω τις δικαιολογίες»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, αλλά να αφήσουμε πίσω τις δικαιολογίες»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕK ανέλυσε το ματς με την Ορτέζ για τον δεύτερο γύρο του BCL.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για όσα θα κρίνουν τη νίκη στο αυριανό ματς με την Ορτέζ.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως «Είναι το πρώτο ματς για το δεύτερο γύρο του BCL. Ξέρουμε, ότι έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που έχει πολύ μεγάλη αθλητικότητα. Στηρίζεται στην ενέργεια, αλλά και στην ταχύτητα με την οποία παίζει για σαράντα λεπτά. Έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, με βασικότερη απ’ όλες του Ντέντμοντ, ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί σε πολύ καλό επίπεδο. Η Ορτέζ έχει κερδίσει δύο από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου, την Μπούργος εκτός έδρας και τη Χάποελ εντός, κι αυτό για μας είναι ένα σημάδι για το πόσο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί πρέπει να είμαστε αύριο, για να κερδίσουμε και να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση.

Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα. Η κούραση είναι δεδομένη. Προερχόμαστε από τρίτο διαδοχικό ταξίδι. Σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία των τελευταίων ωρών, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Πρέπει, όμως, ν’ αφήσουμε πίσω οποιαδήποτε δικαιολογία και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα