Μαυροειδής: «Δεν σκεφτόμαστε την κούραση όταν παίζουμε»

Μαυροειδής: «Δεν σκεφτόμαστε την κούραση όταν παίζουμε»

bet365

Ο Ελληνας σέντερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ματς με την Ορτέζ (10/12).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή για το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Γαλλία με αντίπαλο την Ορτέζ... «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Το παιχνίδι μας εδώ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που παίξαμε στην Αθήνα, γιατί η Ορτέζ έχει αλλάξει κάποιους παίκτες. Παραμένει πάντως μια κλασική γαλλική ομάδα. Έχει αθλητικά παιδιά, αλλά και πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της.

Τελευταία δείχνει να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γιατί αυτές οι αλλαγές που έκανε δεν έχουν προλάβει να αποδώσουν. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως, πότε αυτή η ομάδα θα συνέλθει και θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Έτσι κι αλλιώς πάντως όλα εξαρτώνται από εμάς. Ειδικά με την άμυνα που παίζουμε και την οποία εδώ και μερικές εβδομάδες προσπαθούμε να βάλουμε ως μία σταθερά στο παιχνίδι μας.

Αυτό θα κάνουμε και αύριο. Υπάρχει κούραση λόγω των συνεχόμενων και κοπιαστικών ταξιδιών. Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, υπάρχουν και αυτά. Όταν όμως είσαι στην ΑΕΚ, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο και δύσκολο και πρέπει να το κερδίζεις. Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο ως τώρα και ελπίζουμε να το δείξουμε κι εδώ στο Πο. Την κούραση θα την ξεπεράσουμε μέσα από το παιχνίδι.

Η κούραση είναι μεγάλη και πολλές φορές μπορεί να μην καταλαβαίνει ο κόσμος ότι η καταπόνηση από τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια είναι τρομερή για κάθε αθλητή, αλλά έτσι είναι η ζωή μας κι έχουμε μάθει να ανταποκρινόμαστε. Μπαίνουμε μέσα στο παιχνίδι και δεν το σκεφτόμαστε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το ξεπεράσουμε. Αν έχουμε μείνει από ενέργεια, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε με την συγκέντρωση, την τακτική και με άλλους τρόπους.

Με νίκη θα πάρουμε ένα μεγάλο αβαντάζ για τις δυο πρώτες θέσεις. Δεν τελειώνει τίποτα τώρα, αλλά αν νικήσουμε, θα έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα κι ένα μεγάλο βήμα για τις δύο πρώτες θέσεις, που δίνουν πλεονέκτημα στα playoffs. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνομε τέτοιες νίκες κι ελπίζω να τα καταφέρουμε και τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα