Ξανθόπουλος: «Υψηλής βαθμολογικής σημασίας το ματς με την Γκαζιαντέπ»

Ξανθόπουλος: «Υψηλής βαθμολογικής σημασίας το ματς με την Γκαζιαντέπ»

Gazzetta team
Ξανθόπουλος: «Υψηλής βαθμολογικής σημασίας το ματς με την Γκαζιαντέπ»

bet365

Ο γκαρντ του Περιστερίου μίλησε για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκαζιαντέπ (11/12).

Στο Περιστέρι winmasters έχουν αφήσει πίσω τους τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας και έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Γκαζιαντέπ για το Basketball Champions League.

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω...» ήταν το πρώτο σχόλιο του Βασίλη Ξανθόπουλου, που δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι υψηλής βαθμολογικής σημασίας κόντρα στην Γκαζιαντέπ. Είναι ένα ματς που θα κρίνει αρκετά πράγματα για την συνέχεια στο Basketball Champions League».

Η νίκη στον πρώτο γύρο, ασφαλώς και δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό στους παίκτες της ομάδας.

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε στη νίκη που κάναμε εκτός έδρας. Θα παίξει ρόλο αυτή η νίκη, εφόσον κερδίσουμε πάλι, σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς θα τους έχουμε στο 2-0. Αν κερδίσουμε κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης» επισημαίνει ο έμπειρος πλέι μέικερ των «κυανοκιτρίνων» και καταλήγει: «Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να μην κάνουμε λάθη και να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα. Θα πρέπει να πάμε πρώτοι στην μπάλα και γενικά να είμαστε καλοί στις λεπτομέρειες προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Η ομάδα μας έχει επιθετικό ταλέντο και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα