ΠΑΟΚ: MVP της 6ης αγωνιστικής του BCL ο Άνταμ Σμιθ! (pic)

ΠΑΟΚ: MVP της 6ης αγωνιστικής του BCL ο Άνταμ Σμιθ! (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: MVP της 6ης αγωνιστικής του BCL ο Άνταμ Σμιθ! (pic)

bet365

«Πολυτιμότερος Παίκτης» για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League αναδείχθηκε ο Άνταμ Σμιθ.

Ο Αμερικανός γκαρντ βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κάνει την δεύτερη - σερί - νίκη του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA (93-78 τη Σαραγόσα), με 31 πόντους και 6/11 τρίποντα.

Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του BCL: «Άλλοι παίκτες βγήκαν μπροστά νωρίτερα κι έβγαλαν μεγάλες φάσεις επιθετικά, οπότε δεν πίεσα τίποτα. Άφησα το παιχνίδι να έρθει σε εμένα και μόλις αυτό έγινε, το σκοράρισμά μου και τα σουτ έκαναν το ματς πιο εύκολο για όλους. Είμαι σε καλό ρυθμό επιθετικά. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου το καταλαβαίνουν αυτό και κάνουν πολύ καλή δουλειά στο να με βοηθούν να μένω ελεύθερος. Το τρίποντό μου είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Έχουμε τόσους πολλούς παίκτες που μπορούν να σουτάρουν και να δημιουργήσουν, που δεν χρειάζεται πάντα να σκοράρω. Όταν σουτάρω καλά, πάντως, κοιτάω πως να είναι απειλή για τους αντιπάλους, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου.

Η ομάδα μας είναι πολύ... πεινασμένη τώρα και ο προπονητής έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στο να μας δώσει κίνητρα και να μας κάνει να πετύχουμε. Μας βοηθάει να είμαστε οργανωμένοι, αλλά μας αφήνει και την ελευθερία μας. Έχουμε παίξει δύο τρομερά back to back παιχνίδια και το επόμενο στη Βόννη είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, ελπίζοντας πως τα πράγματα θα εξελιχθούν υπέρ μας. Θέλω να με θυμούνται ως ένα μαχητή. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει φέτος, θέλω να θυμούνται όλοι στον ΠΑΟΚ πως εμείς - εγώ και η ομάδα - δώσαμε ό,τι είχαμε και παλέψαμε περήφανα για το σύλλογο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα