Χαραλαμπίδης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης»

Χαραλαμπίδης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του στο BCL υποδεχόμενος (20/11, 19:00) τη Σαραγόσα και ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στον αγωνιστικό στόχο της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη σημερινή (19/11) media day του Δικεφάλου και αρχικά σκιαγράφησε τη Σαραγόσα, τονίζοντας ότι… «είναι μια ομάδα με καλή λειτουργία και ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και είναι πολύ ανταγωνιστική». Ρωτήθηκε μάλιστα για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του απέναντι στη Σαραγόσα, στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Γενεύης το 1991. «Έχω πολλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή, είχα δει τον αγώνα. Τότε βλέπαμε τη Θεσσαλονίκη να κατακτά τίτλους. Τώρα η πραγματικότητα έχει αλλάξει. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει στον Τζεκουάν Λιούις στον αγώνα με τη Σαραγόσα και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με το Ρέθυμνο όσο και στον αγωνιστικό στόχο του. «Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε ταυτότητα και προσπαθούμε να το πετύχουμε μέσα από τις προπονήσεις. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε. Θέλουμε να ανακάμψουμε έπειτα από το κακό ξεκίνημα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα