Γιάνκοβιτς: «Οι νίκες είναι "φάρμακο" για κάθε παίκτη»

Γιάνκοβιτς: «Οι νίκες είναι "φάρμακο" για κάθε παίκτη»

Κάτια Πετροπούλου
Γιάνκοβιτς: «Οι νίκες είναι "φάρμακο" για κάθε παίκτη»

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ράστα Βέχτα (19/11, 19:00) και τόνισε πως μόνος του σκοπός με την ΑΕΚ είναι οι νίκες.

Για το πως νιώθει τις πρώτες μέρες στην ΑΕΚ, είπε: «Νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί τομείς στο παιχνίδι που μπορώ και θέλω να βοηθήσω. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα, να έχει μια πολύ καλή εικόνα, να είναι ανταγωνιστική. Θέλω να συμβάλλω σε όλα τα κομμάτια, αμυντικά κι επιθετικά, κι από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό, να κερδίζει η ομάδα».

Για το τι τον έκανε να πει το «ναι» στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Θεωρώ πως είναι σε ένα σημείο πολύ σημαντικό αυτή τη σεζόν. Αν μπουν γερές βάσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και στο Κύπελλο, μπορεί να έχει μια πάρα πολύ πετυχημένη σεζόν. Η ομάδα, σαν σύνολο, και οι παίκτες, είναι πολύ καλοί. Όσο περνάει ο καιρός και δένεται η ομάδα, αλλά γίνεται και πιο ξεκάθαρος ο ρόλος του καθενός, τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους και θα είναι όλα ευχάριστα».

Για το συμβόλαιό του πρόσθεσε «Στόχος μου είναι να δείχνω σε κάθε αγώνα τις ικανότητες και τις δυνατότητές μου. Δεν είναι δικό μου θέμα το πόσο υπέγραψα. Εγώ είμαι εδώ για να παίξω μπάσκετ και κάθε εβδομάδα να κερδίζει η ομάδα».

Από τη στιγμή που έχει «ανοίξει» ο δρόμος για έναν τίτλο (Κύπελλο), αν θα ήθελε να είναι εδώ, για να πανηγυρίσει μια ενδεχόμενη κατάκτηση, δήλωσε: «Θα ήθελα να πανηγυρίζω κάθε νίκη. Με ενδιαφέρει κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο - τρεις μέρες, να κερδίζει η ομάδα. Μία ομάδα που κερδίζει, κάνει πολύ καλό σε όλους τους παίκτες, είτε προέρχονται από τραυματισμούς, είτε από αποχή, είτε από άσχημα αποτελέσματα. Το "φάρμακο" για όλους μας είναι μόνο η νίκη. Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή, είναι το επόμενο παιχνίδι, και αυτό είναι το αυριανό».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα