ΠΑΟΚ - Σαραγόσα: Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

ΠΑΟΚ - Σαραγόσα: Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Σαραγόσα: Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Σαραγόσα (20/11, 19:00), για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στις 19:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Zaragoza για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κυκλοφορούν από σήμερα για online αγορά και από το πρωί της Δευτέρας για αγορά από το εκδοτήριο του “PAOK Sports Arena”. Οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ.

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας!

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

- PAOK Sports Arena

Δευτέρα (18/11): 10:00-18:00
Τρίτη (19/11): 10:00-18:00
Τετάρτη (20/11): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα
- Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ

- Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα